Vardagen

I Tinnerö

Vi åkte till Tinnerö idag, jag och maken för att fota träningsbilder. Vädret är underbart och den tjocka tröja som jag hade på mig när vi åkte fick ligga kvar i bilen. Vi promenerade först på vägen ovan men den ledde bara fram till en villa. Bo så där mitt i Tinnerö hade verkligen inte varit fel. Naturen precis utanför dörren och närhet till ett av mina absoluta favoritställen i Linköping.
 

Den gamla vretaeleven i mig tyckte det var mysigt med korna och kunde inte låta bli att prata med lite larvig röst med korna. Men jag ville inte gå in till dem. Blev feg och vågade inte.
En tjej sprang förbi i full fart och jag blev så sugen på att springa. Imorgon ska jag hit och springa men även göra ett nytt försök med att hitta bra träningsplatser där jag kan fota träningsbilder. Jag tycker det är roligare och mer inspirerande med träningsbilder utomhus än inne.
Hur mysig liten skogsväg. Här ska jag promenera fler gånger.

Gillar namnet. Skylten leder till en liten våtmark där en svanfamilj simmade omkring. Hagen som var här var det bästa stället än så länge vad gäller att hitta en gräsmatta som är relativt jämn så det går att ta med en matta och ligga ner och träna pilates. Men Tinnerö är stort så tänker att det borde finnas fler bra ställen.

 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “I Tinnerö

Lämna ett svar