Plugg

Organiserat plugg och motivation till träning

Du vet den där känslan när du tänker att något ska vara jättegott, ser fram mot att äta och sedan… ridå…. Så var det med mina pannkakor imorse. Hade ingen grädde så skippade det och det blir inte alls samma sak eller lika gott. Inte ens smör kunde rädda de där pannkakorna… Eller hallonen
Så här har det sett ut här idag. Fått massor gjort vad gäller skolarbete. Lämnade in terminens sista uppgift och jag håller tummarna att den blir godkänd. Har även börjat lite smått på nästa termins uppgifter. Känner mig fokuserad och lugn i sinnet. Och jag har inte tagit någon nocco heller. Det känns väldigt bra.
Jag ställde mig även på löpbandet och kände mig motiverad att springa mitt absoluta hatpass. Nämligen tempoträning där jag ska springa en viss tid i en särskild fart. Jag har satt min gräns på tio minuter och då springer jag i min önskade tävlingsfart. Det vill säga i högre fart än vad jag springer tävlingar nu. Jag har alltid avskytt det här passet och känner egentligen ingen skillnad mellan samma pass med kolhydrater kontra utan. Lika vidrigt jobbigt oavsett.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Organiserat plugg och motivation till träning

  1. Så trist när man varit sugen på något och sedan blir det inte som man tänkt sig. Skönt att du fick en del plugg gjort och kunde lämna in uppgiften, den känslan är speciell ❤

Lämna ett svar