Pilates

Nu är jag igång

Ikväll var det dags att starta igång min pilateskurs i Mjölby. Tio torsdagar kommer jag få lära ut och träna min passion tillsammans med ett gäng tjejer i varierande åldrar. Alltså jag blir så lycklig när jag får leda pass och ännu gladare blir jag när deltagarna verkligen trivs och tycker att passet är bra. M som äger Mjöby Hälsocenter berättade att deltagarna hade varit lyriska efter passet. Det blev jag väldigt glad över att få höra.
I denna varma och inbjudande lokal får jag äran att hålla mina klasser. Själva centret över huvudet taget är väldigt välkomnande. Här börjar jag känna mig nästan som hemma. ♥
 
 
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Nu är jag igång

  1. Vad bra att du känner dig hemma i den miljön. 🙂 För det är ju viktigt att du utstrålar säkerhet, trygghet och ja.. 😀 Bekvämlighet.. :p

  2. Åh hoppas nu att det håller i sig, jag minns ju tidigare inlägg när du berättade om hur jobbigt det varit att dra igång och få ”stadiga” deltagare.

Lämna ett svar