Vardagen

Sjuk

Ja mina vänner, här ligger jag i soffan som en strandad padda. Jag kunde inte sova i natt på grund av feber och hemsk hosta. Det var tur att jag inte gick på spinningen igår med tanke på hur jag mår idag. Med andra ord så hjälpte det inte att skippa spinningen. Rickard har varit snäll och fixat lunch till mig och tagit hand om mig. Just nu mår jag ändå ganska okej men det är mest på grund av ipren. Jag har slötittat på filmer och nu funderar jag på om jag ska göra mig en smoothie. Fast helst vill jag ha en semla. Hoppas att du mår bra!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Sjuk

  1. Nje men så tråkigt att du inte mår bra. Hoppas du iaf mår lite bättre idag och att feber försvinner! krya på dig.

  2. Usch det är inte alls kul att få feber! Men januari och februari är ju månader man lätt blir sjuk. Hoppas du snart blir frisk och mår bra 🙂 Krya på dig!

  3. USch så trist! Tyvärr är det sånna tider då många är förkylda och mkt baciller i omlopp. Krya på dig och skönt att du har en sån fin rickard där hemma som tar hand om dig 🙂

  4. Usch så trist! Krya på dig! Jag har legat i soffan i 2 dagar pga skumt illamående. Men nu är jag frisk. Bara att fortsätta se film för din del.

Lämna ett svar