Personligt

Ett lyxproblem

Igår när jag och Sofia var ute och gick så pratade vi om allt vi vill göra. Både jag och Sofia känner att vi har för lite tid till allt vi vill göra. Att välja och prioritera är inte alltid sådär superlätt. Hon tipsade bland annat om ett jobb som är ledigt på World class och jag kände bara men ja vad kul! Samtidigt vet jag inte om det är min grej, om jag passar att jobba administrativt. Jag är ju så vansinnigt bra på mitt jobb som undersköterska (ja jag vet att jag skryter lite nu och kanske inte är sådär jätteödmjuk men jag tycker att man generellt är för dålig på att ge varandra uppskattning så därför ger jag mig själv en klapp på axeln.) Vården är det område där jag inte tänker om mig själv att jag är dålig och inte kan min sak. Den känslan vill jag ha inom andra områden också.
Men åter till det här att vilja mycket. Ibland funderar jag över om jag kanske tagit på mig för mycket i år. Utbildning, en pilateskurs, corefusion här där jag bor och så fotboll, barn och jobb. Samtidigt är det saker som jag verkligen vill göra och brinner för. Jag behöver inte bestämma mig idag för om jag ska välja bort något.
Vet inte riktigt vad jag vill med det här inlägget utan skriver mest ner tankar lite tankar som jag gått och tänkt senaste veckan och som blev ännu mer aktuella efter samtalet igår.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Ett lyxproblem

 1. Det är väl helt okej att ha mycket på gång och om man hinner med det utan alltför mycket stress, då är det väl bara att köra på. Vissa perioder i livet har man ju inga problem att hålla flera bollar i luften. Jag tycker att det går i perioder, just nu har jag väldigt lite på gång… jag tycker det räcker med ett nytt jobb just nu.
  Det är väl jättebra att du tycker att du är bra på ditt jobb! Det är ju en stor fördel att vara det 🙂 Så, klappa dig på axeln du!

 2. Intressanta tankar, det är verkligen svårt att välja när man väljer bland saker som är roliga. Säkert har alla sina knep själv tänker jag att så länge jag har roligt så är det okej, ja och så klart att jag ska ha tid över till familjen -vad vore livet utan den liksom!

 3. Så härligt men kanske lite läskigt eller frustrerande när man inte riktigt vet vad man vill. Jag tror att tiden utvisar sånna saker. Och du fortsätt o skryt. Mer skryt och uppskattning åt folket.

 4. Känner igen mig i de där tankarna, att jag vill så mycket. Men hur ska jag hinna med jag vill ju också njuta av det jag gör och inte bara göra för att. Det är som sagt inte alltid enkelt med prioriteringar.

 5. Jag älskar hur driven du är och vill göra så mycket! Jag förstår verkligen vad du menar, man vill göra så sjukt mycket men tiden räcker inte till. Hoppas du kommer hinna med allt du vill göra 🙂

 6. Jag håller med och råkar man säga att man är bra på sitt jobb framför andra så är inte det ok det heller, men jag säger som dig. Jag älskar mitt jobb och jag är jäkligt bra på det. Sa det till en gammal kollega och hon skrattade åt mig och jasså, det tror du. Sån tur är hon tjänstledig nu.
  Fattar inte varför vi inte oftare kan säga att jag är bra på saker och ting.
  Ha en bra dag ❤

Lämna ett svar