Barnen

Tog jag mig vatten över huvudet?

Nu tar jag höstlov och dagen började med att jag har jobbat ett kort pass på jobbet. Tiden bokstavligt sprang iväg och när jag kom hem kokte jag en stor portion spenatsoppa med massor med smör i. Jag laddade även upp för att dra iväg på äventyr med tonåringen och en av hans kompisar. Vi skulle nämligen till Escape house och utmana oss på deras Black Market. Vi var allt lite nojiga innan och undrade om vi inte tagit oss vatten över huvudet. Någon var klaustrofobisk men det gick ju bra att låsas in i burarna. Vi hade en timme på oss för att knäcka koden och vi hade inte alls många ledtrådar kvar när tiden var ute. Det var faktiskt väldigt roligt och vi sa alla tre att vi måste göra det igen. Vi var inte ensamma om att inte löst koden, endast 25% av de som gått in har klarat cellen. Man fick varken ta med mobiltelefoner eller nycklar in i cellen. Hemlighetsmakeriet kring cellerna är stor.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Tog jag mig vatten över huvudet?

  1. Så roligt det låter, har hört att sånt där ska vara riktigt kul. Antar att det är sonen bredvid dig på kortet, i allafall är det någon som är extremt lik din make 😉😂

  2. Spännande! Har för mig att jag sett såna celler o så på TV, där två lag tävlar mot varandra.. 🙂 Riktigt klurigt och roligt måste jag säga att det verkar vara.

  3. Escape house verkar väldigt spännande. Kanske alltför spännande för mig, men så bra att det finns sånt som föräldrar och barn kan roa sig med tillsammans.

  4. Oj, låter spännande, aldrig hört talas om det förut.. Men är det typ en sån där "fångarna på fortet"- variant, att man kan göra massa celler och tävla mot varandra? Låter som ni haft kul iallafall 🙂

  5. Låter så spännande men jag har funderat mycket på det där att vara instängd. Kanske inte är något man tänker så mycket på när man ska lösa utmaningarna.

    1. Lite obehagligt är det att vara instängd, iallafall i början. Men sen tänker man inte på det, blir så fokuserad på att komma på ledtrådar.

  6. Alltså, på ett vis tycker jag att det där verkar så roligt. På ett annat vis tycker jag att det verkar så läskigt. Men jag har ju lite katastroftankar nu och då, så det är ju de som gör att det verkar läskigt. Om bara 25% klarar det måste det i alla fall vara svårt. Är det fysiska utmaningar eller hur fungerar det?

Lämna ett svar