Personligt

En förändring i livet

Ibland måste man bara våga!!
Efter 12 år på samma ställe är det dags för nya äventyr. Jag vet inte om man någonsin blir redo när man verkligen trivs på ett ställe. Man får helt enkelt bara bestämma sig för att hoppa och ta steget! De tolv år jag har varit på det här sjukhemmet har jag mött ett helt gäng fantastiska människor, personer som berört mig på olika sätt och under 12 år varit mina bästa kollegor. Man tillbringar så mycket av sitt liv och då är det verkligen så viktigt att ha bra kollegor. Det har jag verkligen haft. Finaste kollegorna som varit med mig i så mycket och som jag har kunnat prata om tuffa saker med.
Du kanske kommer ihåg att jag var på anställningsintervju. Jag tror inte att jag berättat vad för typ av jobb det är. Det är en heltidstjänst på sjukhuset här i stan på en enhet där jag definitivt kommer få nytta av mina kunskaper. I många år har jag velat ha en tjänst på sjukhuset, att få använda alla mina kunskaper som jag fick när jag läste till specialistundersköterska i palliativ vård. Men jag har aldrig ens fått komma på intervju så jag gav upp den tanken. Tills nu vill säga då den här tjänsten dök upp och jag kände att jag måste söka. Och jag fick jobbet! Första april börjar jag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En förändring i livet

Lämna ett svar