Pilatesklasser

Sol på nosen och frisk luft

När tycker du att det slutar vara morgon och blir förmiddag istället? Morgon slutar för mig vid tio, därefter är det förmiddag. Jag glömde ställa klockan imorse men vaknade i tid ändå. Ida hade utvecklingssamtal innan skolan med läraren så Ida behövde gå upp tidigare än vanligt. När jag kom in på hennes rum var hon redan vaken och hade varit det en stund. Smidigt ju!
Idag cyklade jag iväg för mitt tisdagspass. Jag visste att ingen bokat in sig men åkte dit ändå utifall att någon skulle droppa in. Det gjorde det inte, men jag passade på att köra några övningar så på ingen tid alls fick kroppen sig en ordentlig genomkörare. Fick även frisk luft och sol på nosen och det är ju aldrig fel.Två flugor i en smäll liksom. Jag spelade in övningarna dock utan ljud. Det har tagit en liten stund att ladda över till datorn och sedan redigera filmerna men nu så är det klart. Dessa övningar blev det:
– series of five
– pelvic curl
– saw
– side kick
– spine stretch forward –> vanliga + extension
och såklart avslutade jag med en teaser 3*3.
Planerna för dagen:
– Äta frukost/lunch (kör en liten kortisfasta idag, Inte så mycket som 24 timmar dock men runt 20 kommer det bli iallafall. I ugnen står det kycklingben som gottar till sig och till det ska jag ha broccoli, smör och kanske lite creme fraiche. Känns som min kropp vill ha en dutt mjölkproteiner faktiskt.
– Jobba 14 – 21
– Plugga. Eftersom jag ”snart” ska åka är det bäst att jag tar tag i mig själv och börjar läsa lite.
– Jag vill också färdigställa några av utkasten som jag har sparade.
Vad ska du göra idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Sol på nosen och frisk luft

  1. Vi är faktiskt inne på samma spår. Någon gång runt 09:30-10:00 slutar det definitivt att vara morgon och övergår till förmiddag. Hela dagen idag har jag tagit hand om ledsna barn och så har jag pluggat på det. Examination imorgon!

  2. Jag håller nog med dig om att morgonen slutar vid 10 och sedan är det förmiddag. Så skönt med lite sol, här har det regnat mest hela dagen.

  3. Låter som en riktigt skön start på dagen och inte behöva stressa. För mig slå slutar morgonen även här vid 10-tiden och därefter blir det förmiddag… trist att ingen hade bokat in sig på passet men det kanske inte gjorde så mycket eftersom du ändå kunde träna…

  4. Vad skönt att du vaknade i tid även fast du inte hade ställ är klockan. Så skönt att köra genom kroppen. Jag ska göra det i kväll när Loui sover. Annars så får jag extra tyngd att träna med 🙈 så gott det låter med kycklingklubbor:)

  5. Håller med, morgon är till 9 och sen är det förmiddag! Skönt att du vaknade i tid iallafall!
    Vad härligt med en cykeltur och lite sol! Här är det grått och trist och någon cykling hade det inte blivit av än!

  6. Ja det låter som du haft och göra idag =) ska på utvecklingsamtal med Fadi idag , håller på att tvättar och ska vika det sen när allt är klart och torkat =) sen ska jag väl inte göra så mycket =)

Lämna ett svar