Vardagen

En dag med julfilmer

Jag har haft en riktig soffdag, vaknade med ont i magen och det har hållit i sig hela dagen. Kommer ihåg när jag senast hade ont på det här sättet. Då var det mest troligt en cysta som brast. (Inte riktigt lika ont nu som  då dock.) Åkte till akuten men de hittade inga fel.
Comhem har iallafall gjort om en av sina kanaler till en riktig julkanal. Så hela dagen idag har jag kollat på julfilmer. Hur mysigt är inte det. Det har beställts julklappar till barnen. Ida är helt klar så det är några kvar till pojkarna. Och kusinerna och min familj. Får se hur firandet blir i år. Allt är väldigt oklart och med tanke på Löfvens tal lär det inte bli några förändringar på ett bra tag. Men jag hoppas såklart på annat. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar