Vardagen

Madeleines bloggutmaning Juli

21. Ölets dag idag, blir det någon öl? Absolut inte. Tycker verkligen inte att öl är en god dryck. Som tonåring testade jag dock rysk ubåt och det är det enda sättet jag kan tänka mig att dricka öl. Då iallafall. Idag vill jag inte.
22. Vilket insektsbett kliar mest? Myggbett. Är inte myggen ovanligt stora i år? Har slagit ihjäl x antal rejäla myggor som jag också fått synliga bett av.
23. Har det blivit något i år? Ja, ett gäng. Särskilt efter en match tidigare i juni då jag hade röda bett på benen.
24. Vet hut! Hundägare som inte har pli på sina hundar. Respektlösa ungdomar. Dagisnivån i riksdagen. ”Jag vill inte samarbeta med den och den´och jag tänker absolut inte kompromissa”. Skärpning säger jag!
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar