Min vardag

Det är visst inga fel på mig

När jag kom hem från praktiken så hade Rickard plockat fram vår utegran och det ”lilla” huset med tomten i. Det kommer lysa upp så fint i mörkret. Att det är första december på fredag känns helt orimligt, känns som det var nyss som det var sommar och semester.

Idag loggade jag in på 1177 för att se om mitt röntgensvar har kommit och det hade det. Det finns inga skador i skelettet, lederna eller några förändringar i mjukdelarna. Och det är på sätt och vis skönt att det inte finns några skador men det hade ju varit skönt om det fanns någon förklaring till min smärta.

Så om jag rannsakar mig själv och funderar över hur det senaste året varit så ligger det närmast tillhands att misstänka att jag är både stel och svag i musklerna runt höfterna och bäckenet. Svaga muskler gör ont, det är inget hittepå. Jag behöver helt klart komma igång med pilates och rörlighet igen. Om det inte hjälper får jag ringa vårdcentralen igen och be om remiss för ytterligare röntgen och undersökningar.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Det är visst inga fel på mig

  1. Vilket roligt hus ni har som juldekoration! Själv pyntar jag inte alls, men det där huset gillar jag skarpt!
    Visst ska man vara tacksam när undersökningar visar ”att det inte är nåt fel på en”. Dessvärre löser det ju inte problemet – smärtan alltså. För nåt måste den ju bero på. Jag menar om du var 50 plussare så är det ju ”enkelt” – benskörhet heter problemet då. Men du är ju alldeles för ung för den sjukdomen… tror jag.
    Hoppas att träning och pilates hjälper. Du har ju verkligen disciplinen att göra övningar varje dag. Lycka till!

    1. Jag tänker ju också och funderar över om man kan ha så ont utan anledning. Något måste det ju vara. Men ”något” i mitt fall kanske är just svaga muskler och att jag stelnat till.

Lämna ett svar