Min vardag

Det var nog bra för hälsan

Det har inte gått att kommentera det här inlägget idag. Men nu är jag hemma och har fixat det.

Det har strulat med att kommentera här på bloggen. På datorn måste jag aktivt kryssa i att jag tillåter kommentarer.  I min app på mobilen är det ikryssat att kommentarer är tillåtna så jag förstår inte riktigt varför det blir så här. Problemet började när jag fick ett gäng olämpliga kommentarer där jag sedan blockerade både ord och mailadresser. Vet inte om det har med varandra att göra, det borde ju inte ha det. Tycker det är lite trist då kommentarerna är en stor del i att jag inte tröttnar på att blogga.

Igår kväll drog Rickard med mig ut på en promenad i skogen. Att jogga kändes alldeles för jobbigt och en promenad var också jobbigt. Vi gick fyra kilometer ute i skogen och det var nog bra för hälsan i längden men kändes inte alls så under tiden och efteråt.

Idag har jag utbildning inom HLR, dels grundutbildning och till instruktör. Snart ska vi ha HLR på jobbet och då är jag en av dom som ska hålla i kursen. Det var ett gediget material att gå igenom inför kursen och jag hoppas att jag förberett mig tillräckligt. Mycket vet jag redan i och med alla utbildningar som jag redan gått såklart, men är lite nervös ändå.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Det var nog bra för hälsan

 1. Magsjuka och feber är ingen bra kombination. Man är urlakad minst en vecka. Som tur är återhämtade du dig förvånansvärt snabbt från eländet.
  Och det är ju ofta så att ”latmasken” är den som vill vinna när det gäller motion, och inte bara motion om jag tänker efter. Men när man sedan har gjort nåt känns det ändå härligt efteråt. Så upplevde jag det alltså.
  Hoppas att problemen med dina kommentarer löser sig. Lägg upp frågan i ett inlägg. Det är ju många som har WP och de kan kanske berätta om hur de gör.

  1. Nej det var ingen höjdare. Jag är glad att jag ändå bara ”höll på” i några timmar. En annan person som fick samma sjuka fick tillbaka eländet efter något dygn. Tycker allt att min inre latmask får vinna alltför ofta nu förtiden. Tänker dock att bara skolan är klar kommer det finnas mer energi. Vad gäller kommentarerna tror jag att jag har hittat vad som var problemet. Hoppas på det iallafall.

 2. Äsch, alltid lite trist då det strular tekniskt med bloggarna.
  Hos vissa vänner är det lättare att kommentera, hos andra ska allt möjligt fyllas i och det gör processen mer omständlig om man inte har samma grundportal och det har vi ju inte alla.
  Men jag läser mer än jag kommenterar, försöker ändå ibland ge mig till känna!

  1. Ja, det är trist men jag hoppas på att jag har löst problemet nu. På vissa portaler är det inte helt tydligt om kommentaren kommit fram eller inte. Uppskattar när det kommer upp en ruta om att kommentaren kommit fram. Då slipper jag fundera. Tack för att du läser!

Lämna ett svar