Fotboll

En sammanfattning av min match….

Jag har varit ute och dömt fotboll idag. Det är intressant det där för innan matchen drog igång så hade jag ben sega som kola. Det var verkligen ingenting som kändes under matchen. Förutom i slutet men då får man vara trött. Sen måste man springa ändå men det är en annan sak. 😛

Jag gillar verkligen min lila tröja. Skulle vilja helmatcha med lila shorts och lila strumpor. Men det får nog räcka med lila strumpor. Eller inte, vi får se. 😛

  • Lyckades läsa spelet så jag inte hamnade mitt i smeten. 
  • Högt tempo
  • Gav årets första varning
  • Spelarna fokuserade på sitt spel
  • Fick beröm efter matchen.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “En sammanfattning av min match….

  1. Ett inlägg helt i min smak, inklusive den läckra lila tröjan. Lila strumpor och svarta shorts tycker jag no skulle bli en höjdare.
    Jätteskoj att det gick så bra för dig och att du till och med fick beröm. Det händer inte ofta att man hör berömmande ord över en domarinsats. För det mesta blir det utskällningar, speciellt i CL och PL.

Lämna ett svar