Min vardag

Fem en fredag vecka 17: Favoriter

Godmorgon!

Hoppas att du mår bra! Igår var jag så galet trött och började fundera över om jag höll på att bli sjuk. Jag blev inte ens pigg av min pilates som jag annars blir. Men jag gick och la mig tidigt igårkväll och somnade och har sovit till sju så jag är betydligt piggare och mår bättre. Det har varit så intensivt den senaste tiden på alla sätt och vis så det är inte konstigt att jag är trött. Dagens planer är jobb ikväll och nu på förmiddagen tänker jag bara chilla och samla energi. Kanske ta en luring med. Vi får se! Hur mår du?

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vilken radiokanal väljer du mest att lyssna på? När jag lyssnar på radio blir det Rix FM och deras morgonprogram, Rix morron zoo. Tycker det är lite lagom underhållande.
 2. Vilken är din just nu favoritplats? Mitt hörn i soffan, där sitter jag alltid när jag är ledig och tex bloggar. Som nu när jag skriver det här inlägget.
 3. Vad tittar du helst på, på tv? Masked singer och sedan bara måste jag veta hur det går med allt i lyckoviken. Vi har streamat den serien så nu väntar jag på nästa säsong. Ibland är det pinsamt dåligt skådespel, ja man kan väl säga att det är lite av en (ett?) ”guilty pleasure” för mig…..
 4. Vilken doft gör dig alltid glad? Nytvättat! Doften av sommarregn.
 5. Vilken bok kan du läsa om och om igen? Sagan om ringen-trilogin och Twilightserien. Det blir inte djupare än så….

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

11 Comments on “Fem en fredag vecka 17: Favoriter

 1. Oh sommarregn, finns ingen ljuvligare doft i naturen! Tyvärr, vi gillar inte samma tv-program, men jag är nog lite motvallskäring där. tycker inte alls om lekprogrammen. Hoppas du får en lugn kväll på jobbet och Glad Valborg!

 2. Hoppas du får vila mer i helgen, viktigt ju med sömnen! Jag sov så lite i natt, men då blev det en power-nap på eftermiddagen!
  Kul att läsa dina svar i fem en fredag, vi har samma favoritplats du och jag i soffan, och dina glada dofter gillar jag också!
  Ha en fin helg!
  Kram

 3. just det! sommarregn! jag kom på att jag glömt babydoft bland mina favoritdofter. och jag som aldrig lyckats läsa Sagen om ringen. har försökt på olika sätt. filmerna har jag sett.

 4. Trötthet har varit mitt gissel i 43 dagar men nu mår jag bra. Älskar olika dofter, de jag gillar gör mig på gott humör. En gammaldags hård tvål t.ex.
  Trevlig helg!

 5. Oj, Sagan om Ringen-trilogin kunde jag inte läsa genom när jag testade för 20 år sedan, men det gick mycket bättre när jag lyssnade på böckerna. Älskar ju filmerna och kan absolut tänka mig att lyssna på böckerna igen. Ska se om jag kan göra det i sommar! =)

 6. Vad skönt att få somna och känna sig helt utvilad efteråt. Det har nog varit en tuff vecka för dig. Hoppas den blir lite mindre intensiv!

 7. Intensiva dagar tröttar, lämpligt att vila, sommarregn dröjer väl lite… tyckte mycket om Sagan om ringen, läste på 1970-talet, funderar på omläsning av Erik Anderssons översättning, trevlig helg!

Lämna ett svar