Min vardag

Julafton 2023

Det är nu juldagsmorgon! Jag sitter här i soffan i mina nya mysbrallor och tröja från Stronger. Det är dryga minusgraden ute och det har kommit ett lager nysnö. Jag hade tänkt sova till halv elva eftersom jag ska jobba i natt men kroppen vaknade pigg vid åtta.

Julafton startade med att jag och Rickard klev upp, fixade lite småplock. Jag bloggade en stund och Rickard pysslade med att brygga kaffe och lägga ut tomtesäcken. Rickards bror kom redan vid åtta och Marcus och Kevin vid halv nio. Tomten var bokad till klockan tio och med en kvart tillgodo sladdade barnens kusiner, farmor och Rickards andra bror hit. Så det blev julklappsutdelning och sedan fri lek.

Lunchen inmundigades, jag åt en portion av julmaten, sedan var jag nöjd. Under Kalle Anka somnade jag, det är tradition.

Jag fick fina julklappar, ett stativ till kameran som jag saknat ett tag då mitt gamla gått sönder. Jag fick också ett par rosa Pumabrallor och en vinröd tröja från Stronger. Det är den femte i den modellen……

Efter Kalle Anka gick vi ut på en promenad, jag, Rickard och Alexander. Det började snöa och det var så fint! Ikväll har vi spelat tecknet. Hur kul som helst men jag är en fruktansvärt dålig förlorare….

Idag på juldagen är planerna att åka hem till mina föräldrar för att fira lite jul med dom också. I natt ska jag jobba. Önskar dig en god fortsättning!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Julafton 2023

Lämna ett svar