Om Hannas Krypin

Jag som driver den här bloggen heter Hanna. Jag är en gift trebarnsmamma och mina barn är tjugo, sjutton och tolv år unga. Jag jobbar som specialistundersköterska på lungmedicin på sjukhuset här i stan. Komplexa patienter och komplexa situationer sammanfattar min jobbvardag rätt bra.

Här på bloggen kan du läsa om min vardag. Inte så mycket om barnen eftersom de är så stora men små grejer vi gör ibland, träning och min passion pilates. Jag dömer även fotboll och det har jag gjort sedan 2005, första stegutbildningen, steg 1 gick jag 2007. Nu har jag varit med så länge att de som jag dömer med kan vara mina barn.

När coronapandemin startade blev det även ett nytt fokus: yttrandefrihet och demokrati. En del av dessa inlägg kommer jag återpublicera från min gamla blogg.

Jag förfasades över nivån på diskussioner och jag som normalt sett inte är rädd för att säga vad jag tycker men ändå håller låg profil om jag inte behöver yttra mig kunde helt enkelt inte låta dumheterna gå förbi. På kuppen har jag förlorat vänner men om dessa personer inte kunde ta mig som jag är så var det inga riktiga vänner ändå.

VÄLKOMMEN TILL MIG. Hoppas att du kommer trivas.