Min vardag

Selfie #17 Krogen och Selfie #18 Hundar

När man är sjuk och får lite bloggtorka är det bra med Klimakteriehäxans selfies. Tänkte svara på både förra veckans frågor som handlar om krogen och den här veckans som handlar om hundar.

1. Den rätten äter jag aldrig hemma men gärna på krogen: Pass!

2. Sån är jag som kroggäst: Är sällan ute. Skulle dock säga att jag är för snäll. Jag och Rickard var på en restaurang i Katrineholm. Rickard ställde frågan om det gick att byta en efterrätt som ingick till en annan. Det var dock helt stelbent och någon flexbilitet fanns inte alls. Dessutom tog de betalt för vanligt kranvatten.

3. Den ”importerade” maten är en favorit: Haha, det första jag tänker är tacos. Har inte så kultiverade smaklökar…..

4. Den ”etniska” menyn upptäckte jag senast: Pass.

5. Favoritpizzan! Antingen en hawaii eller en vanlig vesuvio med en massa kebabsås på.

6. Så tänker jag kring dricks: Jag tycker att det ska vara upp till var och en om man ska ge dricks eller inte. Det där nya förprogrammerade som jag märkte senast jag var ute är ingen höjdare alltså.

SELFIE #18

1. Mitt första hundminne: Min barndomskompis hade en hund. Den låg på sin plats och jag gjorde misstaget att sträcka fram handen. Då bet han mig. Jag var väl inne och kladdade på hans revir….

2. Filmhund som stannat kvar: Helt klart Lasse.

3. Bokhund stannat kvar: Kan inte komma på någon bokhund som fastnat i mitt minne.

4. Den hunden glömmer jag aldrig: Chiko (som jag skriver om i första frågan)

 5. Berätta en egen liten hundhistoria! Säger pass. Jag gillar inte hundar. Hade säkerligen tänkt annorlunda om det inte var för en hund i min närhet som alltid skäller och morrar på mig.

6. Om jag hade varit en hund hade jag varit en… Jag har en gammal klasskamrat som har en kennel med labradorer. Hon lägger ut mängder med bilder på valparna och de är helt ljuvliga att titta på. Men jag vill inte ha en egen. De är fina på avstånd.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Selfie #17 Krogen och Selfie #18 Hundar

 1. Du har nog fått dålig erfarenhet av hund. En hund som biter är inte acceptabel, den mår inte bra. Jag skaffade min första hund sent, jag var över fyrtio, hade bara haft katter innan, sen hade vi bäggedera under många herrans år, djuren kom alltid bra överens och sov ihop. Men alla ska förstås inte ha hund, det blev många felköp under pandemin, man tyckte man hade tid för en hund och sen skulle man plötsligt till jobbet igen. Borde man ha kunnat räkna ut…Jag gillar djur mer än människor, mycket lättare att förstå sig på, hihi

  1. Ja så är det ju såklart. Tror inte heller att de här hundarna som jag skriver om mår bra. Det är heller inte deras fel att de beter sig som de gör. Dåligt gränssättande skapar otrygga hundar.

 2. Vad gäller krogen och maten har vi inte mycket gemensamt – konstigt nog;-)
  Däremot är du och jag de enda som inte gillar hundar och som dessutom är ärliga nog att skriva om det – hahaha:-)
  Hoppas att du mår bättre idag och att du haft lika fint väder som vi:-)
  Du ska väl kolla Bayern München-Real Madris ikväll!!? Semifinal i Champions League.

  1. Hehe, har också noterat att vi är lite ensamma med att tycka som vi gör…. Jo jag såg matchen. Hade nog missat den om du inte skrivit att den var. Tycker det var en bra match och domaren höll riktigt hög klass. Kul att se!

 3. Att ta betalt för kranvatten tycker jag är riktigt dåligt, men visst förekommer det! Tror inte du går tillbaka till just den restaurangen hur som helst …
  Inser att det är betydligt vanligare att bli hundbiten än vad jag trott hittills. Bidrar självklart inte till att man ska gilla hundar, även om labradorer är urgulliga speciellt som valpar, med sina stora tassar!

Lämna ett svar