Min vardag

Vår, vår, vår… Och så lite sjukdom på det…

Igår när jag kom hem från jobbet så värmde solen så härligt. Så jag tog ett varv i trädgården och konstaterade att det finns en hel del att göra. Jag måste klippa ner riset på lavendeln och stäppsalvian, jag måste rensa ogräs från pallkragen där jag planterat mina små rosenbuskar. De har tagit sig riktigt fint. Kanske blir att jag köper ett par till för att fylla ut pallkragen lite mer. De som jag satte ut förra året tar sig riktigt bra. Det kommer små nya skott. Hoppas på att de blommar i sommar med.

Dessa pigga och peppiga rader skrev jag igår. Idag är jag mindre pigg och peppig. Jag vaknade vid ett i natt och kände direkt att jag behövde kräkas. Så jag sov väl med tre timmars intervaller. Jag har än så länge fått behålla allt som jag stoppat i mig idag. Skulle vilja stjälpa glas med vatten då jag är så törstig men jag vågar inte än. I natt när illamåendet och kräkningarna var som värst så var jag helt grå i ansiktet, kallsvettig och snurrig. Kände mig så ynklig och Rickard jobbade natt så han kunde inte hjälpa mig.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Vår, vår, vår… Och så lite sjukdom på det…

Lämna ett svar