Allmänt trams

Om jag var en influencer så skulle jag…..

Idén till det här inlägget har jag skamlöst snott från Monnah. In och läs hennes inlägg vettja. Här kommer mina tankar.

  • Jag skulle börja varje dag med att posta en selfie i sängen, perfekt sminkad och med mitt hår glamoröst rufsigt. För vem bryr sig om att se trött ut när man kan få det att se ut som om man bara vaknat upp ur sin skönhetssömn på ett lyxhotell?
  • Min ”morgonrutin” måste noga dokumenteras. Det skulle vara en timmes skådespel där jag gör allt från att dricka en grön smoothie till att göra några träningsposer med mina fluffiga husdjur. Ingen skulle märka om jag hoppade över den där smoothien och låg kvar i sängen i en timme till… Jag kan ju alltid arrangera ett gäng bilder vid ett tillfälle som jag sedan kan portionera ut vid lämpliga tillfällen.
  • På instagram skulle jag posta en bild av min frukost, som förmodligen skulle vara en konstnärligt anlagd acaibowl toppad med bladguld och en skvätt ekologiskt nyskördad honung från någon liten by i Sydamerika. Förvisso skulle jag äta det med ett glas kallt vatten, för vem behöver energi från en ordentlig frukost när man har photoshop?
  • Jag skulle bo i ett stort, vitt hem med en massa marmor och stuckaturer. I källaren har jag mitt egna gym och såklart ett kontor där jag skriver mina viktiga blogginlägg. Förmodligen skulle jag inte göra något arbete, men ingen behöver veta det, eller hur? Huvudsaken är att det ser viktigt ut.
  • Jag skulle också skriva spaltmeter kring hur mycket det är att göra samtidigt som min todo-lista består av att fika med Agda och Beata och fota min fika som jag sedan inte tar en munsbit i från. Fikan är rekvisita vettu så den snaskas det inte på.
  • Att ta hand om mig är viktigt så jag skulle ta en paus från mitt mycket ansträngande arbete och posta en bild av mig själv med en ansiktsmask, för vem kan motstå en selfie med ett lager av lera på ansiktet? Förresten, vem behöver en ansiktsmask när man har ett filter som trollar bort alla porer och blemmor?
  • Börja varje inlägg här på bloggen med ”hej gullisar”, ”bästa du” eller ”fina ni” och avsluta varje inlägg med ”puss” eller ”kramizar”
  • Efter en mycket produktiv dag skulle jag avsluta dagen med att posta en bild av mig själv på någon exotisk plats, med en inspirerande text om att följa sina drömmar och leva sitt bästa liv. Förvisso skulle jag bara vara där för att ta bilden och sen åka tillbaka till min lägenhet och äta pizza framför Netflix, men det är en annan historia.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

7 Comments on “Om jag var en influencer så skulle jag…..

  1. Vilket kul inlägg. Haha, tänk om man skulle göra sådana ”influencer-inlägg”, fast äkta. En video med mina morgonrutiner- marsvinen skriker efter frukost. Jag i rufsigt hår som äter oglamourös havregrynsgröt framför tv:n. Och så min sminkrutin. Jag fyller i ögonbrynen med en ögonbrynspenna och tar på lite svart mascara från L’oreal som jag köpte för att Lindex hade rabatt.

Lämna ett svar