Söndagslistan

Söndagslistan vecka 17

Det blir nog en kort söndagslista den här veckan. Borde kanske ha massor att skriva om samtidigt som det känns som att jag inte har något att berätta från veckan. Men jag har å andra sidan skrivit om allt som varit allt eftersom. BP undrade om jag inte skulle döma fotboll i helgen men jag har lagt in ledighet eftersom jag har jobbat nu både lördag och söndag.

Känsla: Jag har lite tänkt att bara jag har gjort tentan och slipper tänka på den så kommer jag bli pigg igen. Men riktigt så enkelt är det inte. Jag behöver riktig ledighet ett tag, att släppa alla måsten som jobb och träning. Semestern känns långt borta men det kommer gå fort.

Väder: Jag har inte plockat undan vinterjackan än…… Men det lovas varmare väder och det tackar jag verkligen inte nej till.

Mina positiva från veckan:

 • check på terminstenta.
 • skrev tentan med bra känsla trots mina klantiga blundrar.
 • examensarbetet behöver kortas ner lite, annars har jag fått riktigt bra feedback.

Träning: Har en mycket dålig träningsvecka bakom mig. Men om en stund ska jag ge mig ut i skogen en sväng. Ambitionen är att få till två varv men nöjer mig med ett för det är bättre än inget.

Bilder från veckan:

 • Utbildningens förhoppningsvis sista tenta.
 • Långpromenad i skogen med Rickard.
 • Helikopterplattan på US.
 • God lunch med M i torsdags.
 • Scilla i trädgården
 • Och sist men inte minst, förberedde bokhyllan för att kunna få väck alla böcker som jag inte behöver mer nu.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Söndagslistan vecka 17

 1. Stort tack för länken Hanna:-) Tycker du har haft en fullspäckad vecka som du som vanligt klarade av galant. Tycker du ska ge dig själv en klapp på axeln och vara riktigt stolt över dig själv.
  Då jag tittat på några Premier League matcher i helgen går mina tankar automatiskt till dig. ”Känner” ju inga andra domare här hemma. Ibland undrar jag dock om det gäller samma domarregler utomlands och här…

  1. Jo i grunden är det samma regelbok. Hehe, våra instruktörer brukar alltid säga att man inte ska titta på vad domarna gör i Premier League… De gör lite som de vill med domsluten. Vi kan även ha lite egna direktiv som skiljer sig åt jämfört med utomlands. Oftast testas nya regler utomlands innan de kommer hit och prövas i elitfotbollen.

 2. Ja lite samma här ngn vinterjacka vågar jag inte hänga in i garderoben igen förän vädret skärpt sig,solfattigt i hela April så hoppas maj levererar sol o värme men så ser det ut på prognosen än så länge:) kram

Lämna ett svar