Min vardag

Sista

Det är väldigt mycket sista av allt nu. Idag hade vi sista basgruppen, sista föreläsningen om neonatal-IVA och neonatal omvårdnad och sista seminariet på inlämningsuppgifterna. Imorgon ska vi få en fyra timmar lång handledarutbildning och på eftermiddagen ska vi prata examensarbete och få lite feedback på examensarbetet. Fredag förmiddag kommer jag att få skrivkramp, det vankas tenta.

Känns faktiskt lite sorgligt samtidigt som det ska bli så skönt att få lägga allt bakom mig. Jag är rätt så trött på vissa saker och känner mig lite dränerad på energi. Kommer nog skolka från träningen med domarklubben och istället läsa och repetera till tentan. Hinner kanske ändra mig, är ändå ett par timmar kvar till ”uppsamling”.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar