Min vardag

Muntlig feedback och handledning

Då kan ytterligare en skoldag läggas till handlingarna, i förmiddags fick vi en utbildning i handledning. Det blev riktigt givande diskussioner kring hur man är som handledare. Vi konstaterade att det är riktigt svårt att vara handledare och att det nog inte finns någon som lever upp till bilden av en ”perfekt” handledare. Det var en riktigt givande förmiddag.

Jag och klasskamraten M gick till Ekkällan och åt lunch. Vi tog kebab båda två. Var så sugen och maten var riktigt god. Det var det fler som tyckte för restaurangen var full.

Efter lunchen pratade läraren K om examensarbetet. Examensveckan är tisdag-fredag och som det ser ut just nu så kommer jag redovisa mitt arbete på torsdagen. Men saker och ting kan ändras. Vi alla fick också muntlig feedback på våra examensarbeten. Precis som jag trodde så behöver arbetet kortas ner. Men jag fick inte göra något förrän K läst igenom arbetet igen och pillat lite med arbetet.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Muntlig feedback och handledning

  1. Kul att du nu har återigen en fungerande kommentarsfunktion:-)
    Och sååååå sugen jag blev på Kebab nu. Älskar den rätten – bara kebab och en massa sallad och några krispiga pommes – MUMS!

    Bra med muntlig feedback. Min granne har samma angenäma problem som du – han får också korta ned sitt arbete. Åt andra sidan är det sååååå mycket lättare att korta ned text än att göra den fylligare. Det kommer gå fort ska du se!

Lämna ett svar