Min vardag

Tentadag och snö igen

Idag är det dags för utbildningens sista tenta. Funderade över om jag skulle repetera till tentan eller inte igår kväll. Landade till slut i att det jag inte lärt mig idag kommer inte fastna ändå. Tror nämligen att det bara kommer göra mig osäker och mer nervös. Strategin har fungerat hittills men den här terminen finns en viktig skillnad: jag har inte läst lika mycket eftersom mitt examensarbete tagit mycket tid.

Jag tänkte tanken om att cykla till skolan. Vill verkligen inte att det ska snöa nu men det är rätt skönt att kunna skylla på snön för att slippa cykla. Yepp, latmasken talar…. Jag skriver tenta mellan 8-12. Önska mig lycka till!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Tentadag och snö igen

  1. Jag vill inte påstå att jag jublade när jag tittade ut genom fönstret i morse. Nu har jag fördelen att kunna vända tillbaks till sängen och läsa en bra bok. Det har blivit en del böcker den här våren.

Lämna ett svar