Godmorgon! Som en annan tonåring sov jag till tio idag. Vaknade till när Rickard kom hem från sitt nattpass men somnade sedan om. Det var skönt att sova, jag behövde det. Nu har jag en intensiv vecka framför med. Jobbar från lördag-torsdag och nästa helg är jag ledig på schemat men eftersom jag ska vara på kurs hela helgen kommer det inte kännas som ledigt.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad vill du helst ha i ett påskägg? En fin tröja från Stronger, likadan som den jag redan har i grönt och orange.
 2. Hur skiljer sig ditt påskbord från julbord? Faktiskt inte alls.
 3. Är det någon skillnad på musten? Nej, brukar ofta tänka att de bara byter ut etiketterna på flaskorna….
 4. Tar du fram något pynt? Köpte rosa fjädrar i tyg från ICA som jag satt i en vas på vardagsrummet. Har en liten kyckling med som får stå på köksbordet. Sen tar jag såklart fram mina ägg från Anton Berg. Dessa ägg skulle jag aldrig köpa i affären nu för att äta. Vad har de egentligen stoppat i dom? Har använt äggen som prydnad i flera år och de har inte börjat mögla än.
 5. Hur kommer du fördriva långfredagen? Fördriva är ett uttryck som jag inte gillar. Tiden går så snabbt ändå, den behöver inte fördrivas. Men iallafall, vi ska åka till mamma och pappa en sväng och äta lunch. Sen behöver det storhandlas med så det gör vi nog på hemvägen från päronen. Skulle behöva springa en runda med, har sådan träningsvärk i baksida lår så blir isånafalll inget avancerat.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

19 kommentarer

 1. […] Mrs Calloway, Anette, Susie, Bokdamen, Susanne, Paula, Kina, Ejmis, Karoleen, Madeleine, Gerd, Hanna, Violen, Klimakteriehäxan, Robert, Debutsky, Helen, Michaela, Tant […]

 2. avatar
  Tankebubblor säger:

  Lakritsägg från Anthon Berg som prydnad?! De är ju de godaste! 🙂

  1. avatar

   Haha, ja de har varit min prydnad. De är säkert goda när de är färska… 🙂

 3. avatar
  Paula Merio säger:

  Du kanske kan stretcha dig i form istället för att springa, låter jobbigt! Och det lät som en tuff arbetsvecka för dig , men med ditt goda humör kommer det att gå toppenbra. God fortsättning på påsken

  1. avatar

   Hade varit en bra plan om det inte var för att jag måste ha ett bra flås för att kunna döma fotboll. Tack detsamma! 🙂

 4. avatar
  säger:

  Men vad skönt att kunna sova så länge 🙂 Hoppas du får en fin påsk! 🙂

  1. avatar

   Tack detsamma. Ja, det var väldigt skönt att sova. 🙂

 5. avatar
  säger:

  Nu är vi tre som inte vill ha godis/choklad i sitt påskägg. Bra där! Känner mig genast mindre ensam med mitt ”udda” urval;-)
  Så du gillar rosa – usch tjejen;-)
  Önskar dig en riktigt Glad Påsk. Hoppas dagarna blir precis så som du önskar dig påsken:-)

  1. avatar

   Rosa som är så fint. 😛 Tack, jag hade en fin påsk. 🙂

 6. avatar

  Pyntar, det var nog ganska många år sedan vi gjorde. Förr hade nog alla ris med fjädrar i vid påsk. Vårt påskbord liknar inte julbordet på länga vägar, men ett par sorters sill har vi och ägghalvor med räkor. Sedan är ju köttbullar och prinskorv naturligtvis med och troligen Janssons frestelse också. Men se’n är det nog bra. Glad Påsk!

  1. avatar

   För oss blev det ingen påskmat alls. Kanske får ta det i efterskott istället.

 7. avatar

  Vad skönt att du hade en rejäl sovmorgon idag och det var samma för mig. Hoppas att du får den där fina tröjan och önskar dig en glad påsk. Kramis <3

  1. avatar

   Jag beställde den efter jag skrev om den. 🙂

 8. avatar

  tänk att jag svarade precis som du på femman. ingen tid behöver fördrivas. den rasar iväg alldeles av sig själv. och jag sov ovanligt länge. men vädret är murrigt och grått och då sover en ofta längre. trevligt med lunch hos päronen. hade gärna haft några päron att äta lunch hos.

  1. avatar

   Precis, tiden går alldeles för fort…. Skrämmande fort ibland….

 9. avatar

  tycker om den lagrade musten, inte så söt, mörkt öl passar egentligen bättre. Storhandla ska vi inte göra… besöker aldrig en mataffär på julafton… Lite påskpynt gillar jag, fyller år också ibland… ha en trevlig påsk.

  1. avatar

   Har inte testat lagrad must och öl är inget för mig. 🙂 Tack detsamma!

 10. avatar

  Så skönt att få sova ut för du behövde det säkert.
  Här är inte så mycket pynt i år för jag har helt enkelt inte orkat.

  1. avatar

   Nej man får anpassa efter hur kroppen mår. Det behöver inte dekoreras om man inte vill eller inte orkar. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: