Året 2010

Mitt företag

                  

    

Den största förändringen i mitt företag i år är att jag startat webshop. Nu hoppas jag att beställningarna börjar trilla in. Det tar ett tag att bygga upp ett bärande företag och det har jag verkligen känt under de här två åren som jag haft företaget. Jag har idéer för 2011 och jag hoppas att företaget tar ett stort steg framåt. 

Jag vill tacka alla som beställt smycken av mig och kommenterat samt gett stöd och pepp. 🙂 

Lägg adressen på minnet: www.hannadesign.se

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Mitt företag

  1. Vad fina smycken! Jag gör själv en del, dock mest för eget bruk och att ge i gåva. I Finland är det inte alls lika vanligt att göra t.ex. namnsmycken ännu. Men det kommer väl snart… Vi är alltid lite efter er i Sverige 🙂

Lämna ett svar