Vardagen

1 februari

Nu är det ny månad. Ett steg närmare vår och sommar. Idag måste jag träna. Har inte gjort det på hela helgen. Jag ska ha en lugn vecka nu med bara distanspass. Det behövs för jag är så trött i benen.


Detta pysslade jag med igår: stekpannebröd, chokladmuffins och chocolate chip cookies. Alexander ville vara med och picka bröden. I veckan tänkte jag testa att baka surdegsbröd. Det blir spännande att smaka.

Det är mildare väder idag. Bara 4 minusgrader. Det känns ju som rena sommarvärmen i jämförelse med 15 minusgrader som det var  i helgen. Det har kommit lite nysnö under natten. Kul när all denna snö ska töa bort. Det kommer ta evigheter.

Vad ska ni göra idag? Jag ska jobba hela dagen. Hoppas ni får en toppendag! 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “1 februari

Lämna ett svar