Vardagen

Busade lite

Efter bullbak och lite bloggande blev det dags att åka iväg på Samuels fotbollsträning. Som vanligt så var han duktig. 🙂 En liten färd till Smultronstället blev det också. Massor med god glass åt vi. Jag tänkte testa något nytt men som vanligt fegade jag ur och tog det välkända: Vesuvius. Mums, vad gott det var.

Nu är jag ledig ons-tors och sen har jag långhelg: fre-sön. I helgen kommer det alltså bli ganska tyst på bloggfronten men jag tänkte uppdatera desto mer innan och efter.

God natt så hörs vi imorgon.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Busade lite

Lämna ett svar