Vardagen

1:a november

Då har ytterligare en månad gått och vi är inne i november. Idag ska jag jobba med företaget några timmar och sedan bär det av till jobbet. Min 5-dagarsledighet sprang iväg. Jag har hunnit med massor och verkligen laddat batterierna.

Vi hade en jätterolig eftermiddag igår när vi var ute med barnen och sparkade boll. Samuel är jätteduktig på fotboll och snabb. Synd att det inte fungerade i laget han började i. Vi funderar på att till våren testa i ett annat lag där hans klasskamrat går. Det kanske fungerar bättre….

Vad ska ni göra idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “1:a november

Lämna ett svar