Träning

Novembers första träningspass

Jag var så trött imorse men kände att jag ville ha träningen gjord. Körde tempoträning på löpbandet. Det gick halvbra. Men skönt att ha det avklarat. Körde även ett varv styrketräning.

Mitt mål innan året är slut är att ha gått ner i vikt, under 65 vill jag väga och jag ska klara 20 st 150 meters intervaller och varje får ta max 35 sekunder. Nu klarar jag fyra så det är en lång väg kvar till 20 st och i februari måste jag klara det.  Då vankas det löptest.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Novembers första träningspass

  1. sorry trodde den var från dig: "Tack söta du 🙂 Men jahaa jag har helt missat att ni ska flytta (har flyttat!) vad sjukt!! Men vad ska ni göra i bangladesh då??? Hur länge ska ni vara där? Gud så spännande :)" men det var lite fel:))

Lämna ett svar