Vardagen

Energilös tisdag

    

 

Ni kan ju alltid kika in på min hemsida: www.hannadesign.se. Vissa av smyckena på bilderna ovan finns dock inte utlagda på hemsidan än. Vid intresse maila: hannadesign@live.se. De är alla handjorda  av mig och finns bara i ett exemplar.

Idag är jag så trött. Känner mig energilös. Tisdagar är en sådan dag. Vet inte varför. Eller jo, det vet jag. Alldeles för tidiga morgnar. 

Det kommer komma upp några inlägg under dagen. Det är toppen att kunna tidsinställa inlägg. Då kan man skriva inlägg som sedan kommer upp när man varken kan eller orkar blogga. Jag känner för soffläge med en film och mina pärlor.

Jag önskar er en toppendag.

P.S kika in mina på mina traderauktioner. D.S

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Energilös tisdag

Lämna ett svar