Bakning

Förkläde

Bild. HM

Jag har letat med ljus och lykta efter ett förkläde som jag kan ha när jag bakar och lagar mat. Detta från HM tycker jag är jättefint. Klickar nog hem det framöver. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Förkläde

  1. Det var jättefint, lite Housewifes-lyxigt med volangen och prickarna- kanske jag skulle köpa ett likadant, kanske blir roligare att baka då? 😉
    Kram
    MammaMorran- funderar på livet & Barn med ADHD/Autism

Lämna ett svar