Vardagen

Gullpluttar

 

Mina barn börjar bli så stora. Samuel är duktig på att läsa och gör bra i från sig i skolan. Alexander har blivit så duktig på att prata. Det trodde man inte för ett år sedan. Samuel blir ju 7 om två månader och Alex blir 4 i januari. Tiden springer iväg. Tycker att man märker det på ett annat sätt när man har barn.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Gullpluttar

  1. Vilka fina killar! Nästan jämngamla med mina två yngsta barn… härlig ålder och särskilt härligt är det när det lossnar med språket!
    Kramis Ulrica

Lämna ett svar