Vardagen

Kommentarer

Bara en liten upplysning. Jag godkänner inga reklamkommentarer och retar ihjäl mig på kommentarer av typen ”hej, fin blogg. Allt bra?” Jag vill ha kommentarer som hör till inlägget.

Just det, inga kommentarer om tävlingar heller eller ”var med i dagens blogg”. Och inga bloglovininbjudningar. Vill ni lägga till mig får ni gärna göra det men jag använder inte bloglovin. Och inte heller några ”rösta på mig, snälla.”

Tack för visad hänsyn!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Kommentarer

Lämna ett svar