Vardagen

Godmorgon

Uppe med tuppen idag. Jag gillar inte att sova bort hela dagen. Jag är ledig idag och imorgon och det är så skönt. Jag ska försöka få lite gjort under dessa dagar som jag inte hinner annars. Bortsett från att jag fått stans största munsår så mår jag toppen!

Vad ska ni göra idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

 1. Hej!
  Kan tänka mig att det är svårt att leva på smyckestillverkningen, då måste man ha kontakter som kan vara återförsäljare.
  Jag tänkte ha företag vid sidan om, jobbar 75% inom vården. Då skadar ju inte några kr till i kassan:)
  Är det svårt att redovisa, eller får man den informationen man behöver för att lösa det själv när man startar företaget?
  Har snackat med skattemynd. men fattar inte mycket av det hon sa där.. Kanske är lättare när man har papprena i handen.
  Har du några tips i övrigt ang företag…?
  Mvh

Lämna ett svar