Vardagen

Årets första grillning

Vi har haft en jättebra eftermiddag. Massor med gott kött (flintastek marinerad med chili och honung) och olika sorters korv. Som vanligt köpte vi alldeles för mycket men hellre det än för lite. Jag tycker även om grillade tomater och så måste det vara honungsmelon till. Det bryter av det kryddiga så bra. Mammas potatissallad är den godaste jag vet så den måste vi ha till. Mmm, det vattnas i munnen bara jag tänker på den.

På grund av diverse sjukdomar hos mig och Mr R så firade vi inte hans födelsedag ordentligt utan det blev idag istället. Vi köpte en av Maxis färdiga tårtor med färska jordgubbar på. Tårtan var jättegod och barnen blev som tokiga i den.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Årets första grillning

  1. Mums med jordgubbar!

    Sv: Ja jag tänkte jag ska prova Zumba för första gången nästa vecka och jag hoppas på att det kommer att bli roligt 🙂

Lämna ett svar