Vardagen

GårdagenGårkvällen med mamma var hur mysig som helst. Vi hämtade ut biljetterna och därefter satte vi oss på Steves coffee med en varsin bagel och varm choklad med mycket grädde i. Mums!

Filmen ” The king´s speech” var helt klart sevärd. Jag är imponerad över Colin Firths rolltolkning, att han kan agera så bra är jag förvånad över med tanke på vilka roller jag sett honom i tidigare: Bridget Jones dagbok och Mamma Mia. Han är definitivt värd sin Oscar. Lite tråkig var den bitvis men den hade samtidigt sin charm och vid flera tillfällen inbjöds det till skratt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Gårdagen

Lämna ett svar