Vardagen

Godmorgon

Vad grått det är idag, det matchar inte mitt humör. Jag känner mig glad, positiv och allmänt lycklig. Jag hoppas dock att det spricker upp för dagens planer är att grilla hemma hos mina föräldrar och fira mammas födelsedag.

Pärlorna lockar även så jag tänkte sätta mig med dem och se om jag kan hitta på något nytt. Det var länge sedan och jag börjar känna mig stressad över att det inte kommit in några nyheter i shopen på ett tag.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar