Vardagen

Godmorgon

Vad bra det gick för Sverige igår. Kände på mig att Japan skulle vara det bättre laget. Men, men. Jag tycker tjejerna gjort ett bra VM ändå, topp fya är inte dåligt.

Jag jobbar idag och tänkte blogga mer i eftermiddag. Känner mig ganska pigg och mår bra.

Hoppas ni får en härlig torsdag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

  1. Jag tyckte också att vi gjorde bra ifrån oss och har ju dessutom fortfarande chansen på en bronsmedalj. Ska bli spännande att se. Trodde aldrig att vi skulle klå Japan.

Lämna ett svar