Vardagen

Ledigt

Godmorgon! Vad skönt att det är lördag idag. Inga måsten utan bara vara. När Rickard vaknat efter att ha jobbat natt åker vi eventuellt till Bergs slussar. Då blir Alex glad. Han älskar båtar.

Jag tänkte nu sätta mig i soffan en stund och bara slappa. Alex hade lite svårt att sova i natt så jag är ganska trött. En liten powernap vore inte helt fel.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Ledigt

Lämna ett svar