Gravid med trean

Angående jordgubbar och graviditet

L undrar om man kan äta jordgubbar under graviditeten och jag hittar ingenstans att det är inte är ok. De är en bra källa till järn och innehåller massor med c-vitamin. Så fortsätt mumsa med gott samvete, det tänker jag göra.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Angående jordgubbar och graviditet

  1. Madeleine: Ja precis, det var just de jag hört. Att det inte är ok under ammning. själv sett bekant vars bebis blev full av utslag pga jordgubbar via bröstmjölk. Så jag antog att det ej var bra under graviditet. Men järn behövs och jordgubbar är såklart godare än baljväxter =)

  2. ända jag vet är att man inte ska äta jordgubbar när man ammar har inget hört om att det är farligt under graviditeten dock…

    kolla med din bm nästa gång men som du säger bra källa till vitaminer och järn

Lämna ett svar