Vardagen

Godmorgon


Igår hade jag jeans och topp. Örhängen från Hannadesign.

4 kilometers promenad blev det igår, till och från jobbet. Skönt att röra på sig ordentligt. Nu ska jag snart till jobbet men innan dess ska barn lämnas på fritids och dagis.

Vet inte om det blir så mycket mer bloggande idag. Har match ikväll, den näst sista som det ser ut nu. Det är så typiskt, jag är som mest motiverad till att döma när det snart är uppehåll av olika anledningar. Men, men, till våren ska jag vara igång igen.

Hoppas ni får en toppentisdag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar