Barnen

Ida-status


Filmade henne lite igår.

Hon är vaken lite längre stunder, ligger och kikar och knorrar. Gillar inte: byta blöja och mössan. Dessa två saker gör henne helilsk.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Ida-status

  1. Ja jag kanske känner att det är roligt när jag väl står där. Nu känns det bara stressigt värre 🙂 Vi får väl se om jag vill göra om det nån fler gång. Är ju första gången jag gör nåt sånt, så man är ju nervös vad de ska tycka om det man gjort också.

  2. Knorra verkar vara inne hos små bebisar. Önskar jag med kunde lösa lite problem genom att bara knorra ibland haha 🙂

    Denna vecka kommer CAROFLINA.SE fyllas med sminktips, klädfynd och julinspiration från de stora kedjorna. Kolla in och läs du med ♥ ♥ ♥

Lämna ett svar