Vardagen

Slumrat

Sommarlekar. 🙂

Efter storhandling var jag så trött så det blev sängläge en stund tittandes på film med Samuel men jag somnade. Det var skönt att lura en stund. Känner mig lite piggare. Frågan är om man skulle ta och poppa lite popcorn. Så gott.

En rolig sak är att Alex nu kan säga r rent. Så roligt att höra.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Slumrat

  1. Tack visst är den 🙂 såg att du snart ska föda, lycka till och hoppas allt går bra. Föresten så är du SJUKT lik en av mina kusiner, typ läskigt lik!

Lämna ett svar