Vardagen

Godmorgon

Igår kväll när Rickard kom hem från jobbet överraskade han mig med bakelse och cider. Mumsigt värre! 🙂 Natten har gått i sömnlöshetens tecken så det var skönt att bara ligga och dra sig på morgonkvisten.

Planer idag är att påbörja julklappsinköp lite smått, köpa skor till Samuel och lite lakan till bebis säng. Kanske att jag knåpar ihop några smycken också. I eftermiddag ville Samuel bygga pussel med mig så det ska vi göra.

Vad har ni för planer?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

  1. åå vad mysigt att pussla=)
    Jag är med sugen på att köpa julklappar, har redan gjort en lista hihi=)
    Ska åka till ullared snart och hoppas på att sakerna på listan finns där!

    Idag ska jag göra ett efterlängtat besök hos frisören och så ska jag till kappahl en sväng och köpa ett gäng fina tröjor till Milton som jag sett där (25% på ett köp) =)=)=)
    kram

Lämna ett svar