Vardagen

Godmorgon

Vad irriterande med datumstämpeln. Det har jag inte sett förut.

I natt har jag inte alls sovit bra. Beror säkert på att jag åt både choklad och drack cocacola igår kväll. Vi tittade på ”Irene Huss Tystnadens cirkel”. Det var inte den bästa filmen, den kändes så rörig. Annars brukar jag tycka att de filmerna är bra.

Planer idag är att åka till Åtvidaberg och pärla med tjejerna. Jag har ju fortfarande brist på inspiration men det kanske lossnar lite idag. Jag hoppas det iallafall. Jag vill ju hitta på nya smycken.

Hoppas ni får en toppentorsdag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

  1. Jag såg också på den filmen igår =) Håller med om den att det var inte den bästa. Trodde nästan att det skulle bli en till del, dvs att det fanns en fortsättning.

    Tack så mycket, men jag kan säga att jag känner mej sjukare idag. Så jag får helt enkelt se att jag har blivit sjuk. Gillar inte att ha ont i halsen =( Ha en jätte bra dag!

  2. Godmorning!:) skönt att det är fler som är uppe med tuppen!
    Hoppas du får lite inspiration idag, håller tummarna för det:)
    Sv: tack, lille godingen<3

    Kramis!

Lämna ett svar