Vardagen

1 augusti

Igår jobbade jag till två, sen åkte jag hem och gick ut med barnen till lekplatsen. Vi var där en bra stund och lekte och hade skoj. Vi gick till affären och hämtade ut paket från HM och köpte lite glass. Det blev också träning, sprang intervaller på löpbandet och körde lite styrka. Det kändes bra.
 
Tänk att det redan är 1 augusti. Samuel längtar till skolan börjar, han frågar nästan varje dag hur långt det är kvar. Ett gott tecken. 🙂
 
Idag är planerna trädgårdsföreningen och picnic så senare ska jag steka ett lass pannkakor. Vad ska du göra idag?
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “1 augusti

Lämna ett svar