Vardagen

Godmorgon

I går gick jag och la mig tidigt, satt i sängen med datorn i knäet och beställde lite kurslitteratur. Fy vad dyrt det är med böcker. Men kul ska det bli att lära sig nya saker. Jag fick besked från csn att jag får bidragsdelen, perfekt att pröjsa böckerna med. Iom att jag ska fortsätta jobba mina 54% så behöver jag inte ta lånedelen. Skönt att slippa det.
 
Det var riktigt stelt imorse när jag klev upp men nu känns det bättre. Jag har match ikväll i Åtvidaberg, det är damer så det blir en lugnare tillställning än igår. Hoppas benen håller nu bara.
 
Vad ska ni göra idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

  1. Vad spännande att börja studera! synd att kurslitteraturen är svindyr. Kolla vad du kan hitta på bibliteket. De brukar vara väldigt hjälpsamma att få fram böcker. Köp bara de böcker du tycker är bra och kommer att använda dig av i framtiden.

  2. Sv. Handlar inte om att bete sig illa, man kan ju ha attityd utan att vara elak. Att à attityd och vara kaxig/dryg tycker jag är olika saker, kan i vissa lägen vara tur om an har lite skin på näsan. Enligt ig 🙂

Lämna ett svar