Vardagen

Ont, ont, ont

Usch,  jag är så trött och har ont i precis hela kroppen. Eftersom att Rickard behövde bilen så cyklade jag hela vägen hem från matchen, en nätt runda på 16 kilometer. Kanske att det är det som behövs för att bli av med de sista kilona som jag stör mig på. Imorgon är jag rädd att jag inte kommer kunna gå alls…
 
Matchen idag var hetsig, inte så att det var fult spel men det var mycket snack på plan. Det hela slutade med avvisning på hemmalagets ledare, två straffar till ena laget och några gula kort. Tycker det är svårt det här med varningar för snack, gav en ganska tidigt i matchen som inte gav något gehör. Det enda raka att göra är väl då kanske att fortsätta ge kort men det känns inte heller rätt. Svårt det där. Jag fick iallafall mycket beröm av motståndarlagets tränare som sa att ”jag hade inte velat byta med dig”. 
 
Samuel och Alexander har lekt med Noel hela dag, eftersom att jag inte hade koll på datum så var Tovah barnvakt medan vi var på match och sen hade vi några mysiga timmar med prat.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Ont, ont, ont

  1. Tack, snälla! jag tycker det är så härligt att va vid havet.
    Oj, vad svårt det måste vara att döma en sån match. duktig du är som fixar det så bra. Hoppas nu kroppen får vila inatt så den är pigg och smidig imorgon:)

Lämna ett svar