Vardagen

Godmorgon

Här är det en solig lördag, så härligt. Jag har varit uppe sen sex då Alex tyckte det var morgon. Zzzzz….. Idag kommer Tovah och Noel hit och så ska jag döma match. Pojkar15 och första matchen för höstsäsongen. Jag känner mig motiverad. Det ska bli kul.
 
Jag sitter här i soffan och tittar på mina vackra barn. Samuel busar med Ida och Alexander tittar på Rudolf med röda mulen. Tänk att jag har tre, vilken glädje och vilka gåvor jag fått. Älskar min familj.♥ 
 
Hoppas att ni får en toppendag.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar