Vardagen

Godmorgon

Regn och åter regn, vad tråkigt det är. Idag ska jag jobba hela dagen. Jobbar egentligen bara till 14 men har tagit ett extrapass så det blir heldag.
 
Som vanligt är jag så himla trött. Jag måste verkligen bli bättre på att komma i säng i tid. Barnen har börjat vara vakna så länge på kvällen så om jag vill ha någon egentid så blir det sent. Men snart börjar skolan igen och idag ska Alexander skolas in på förskolan så snart blir det rutiner igen.
 
Ha en toppendag! 🙂
 
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar